Am o intrebare cu privire la o proprietate a parintilor mei. In urma cu aproximativ 20 de ani parintii mei au divortat. In urma divortului bunurile detinute in comun, respectiv un apartament, nu au trecut prin procesul de partaj. Tatal meu a parasit locuinta, mutandu-se la un alt domiciliu, iar eu impreuna cu mama mea am continuat sa locuim in imobilul pe care parintii mei il detineau. Asadar, la momentul de fata, proprietatea este detinuta 50% de mama mea, 50% de tatal meu.
De la momentul divortului, nici eu nici mama mea nu am tinut legatura cu tatal meu, iar la momentul de fata nu am nicio cale prin care sa il pot contacta in vederea cedarii proprietatii asupra imobilului.
Imi puteti spune cum se poate proceda in aceasta situatie, astfel incat sa pot trece cei 50% din proprietate fie pe numele mamei mele astfel incat ea sa fie unic proprietar, fie pe numele meu astfel incat proprietatea sa fie detinuta in continuare 50% de mama mea si diferenta de 50% de mine?
Datorita unor probleme de natura ortopedica care necesita interventie chirurgicala si imobilizare voi ajunge sa necesit mai mult de 90 de zile de concediu medical. Referitor la aceasta situatie, am o serie de intrebari la care as aprecia daca mi-ar putea raspunde cineva:
1. Unde se depune dosarul pentru obtinearea avizului concediului medical >90 zile? Ca si domiciliu conform actului de identitate sunt inregistrata in Dambovita, dar locuiesc in Bucuresti si intreg tratamentul mi se va efectua aici.
2. Cu cat timp inainte de a se ajunge la a 90 a zi trebuie depus acesta?
3. Ce anume trebuie sa contina dosarul?
4. Dosarul trebuie avizat la fiecare noua prelungire a CM-ului (ex: daca primesc avizul expertului la 1 februarie, avizul mi se acorda pentru CM-ul aferent perioadei 1-28 februarie si la 1 martie trebuie sa obtin un nou aviz, sau o data obtinut avizul, medicul curant poate sa prelungeasca lunar, pana la atingerea urmatorului prag de 180 de zile, in vaza avizului initial?)