avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Activitate Cruceana1987

Activitate Cruceana1987

Răspuns la discuția accident auto
nu stiu ce sa fac sau cum sa procedez..va rog sa imi dti mai multe detalii.v.as multumi din sufet cu un sfat
Răspuns la discuția accident auto
asta inseamna ca vor face plangere si in felul asta asigurarea le vor inapoia niste bani???si cu mine cum ramane ?imi vor lua permisul..nu stiu ce sa fac sunt disperat
Discuție accident auto
Buna ziua..sper sa imi raspundeti la o intrebare sunt terminat ...anul trecut ma indreptam spre bunici la tara si dintr-o data pur si simplu m.am trezit cu o fetita in partea stanga peste mine traversand neregulamentar..au venit criminalistii tot..fetitza a fost transportata la bucuresti avand rana deschisa la picior..a bagat piciorul in capacul de la roata si pur si simplu la rupt...mi.au facut dosar de vatamare corporala din culpa..am dat declaratii in seara accidentului avand si 2 martori in masina cu mine..politia pe moment ma declara nevinovat..dar au spus ca dosarul oricum merge la procuratura..acum 2 zile am fost la politie sa ma interesez ce si cum..dosarul a venit inapoi la politia mun Pitesti..pot afla ce hotarare au luat la procuratura?????eu ma inteleg bine cu tatal si mama fetitei au zis ca nu vor nimic de la mine dar astazi cand am fost impreuna la politie sau gandit daca pot scoate ceva de la asigurari..acum intrebarea mea e..tre sa faca planere asupra mea de vatamare corporala ca asigurarea mea sa fie luata in considerare la asigurari cu speranta ca pot sa mai recupere cceva bani din cheltuielile cu fetita in spital..va rog sa ma ajutati