Salutare tuturor...As dori sa fiu și eu lamurit la o problema:In data de 24.04.2023 am fost vinovat de un accident în care am fost ușor vătămat...rănit e mult spus.Mi-au luat permisul pe loc...Mi-au dat dovada cu drept de conducere(am fost negativ la testul cu alcoltest și drugtest)nu trebuia sa primesc acasă sa predau permisul,nu era normal sa predau permisul după soluționarea dosarului?Dosarul a fost clasat.Eu în astea 180 de zilede suspendare am condus 60,in data de 24.10.2023 am fost sa îmi iau permisul...nu mi l-au dat deoarece am condus cele 60 de zile din 180.De ce mi-au dat cu drept de circulație dacă nu trebuia sa conduc deloc.Multumesc frumos.
Ulterior spunea 10 luni de inchisoare dar mi-a dat amanarea pedepsei,am recunoscut fapta si avocata a cerut 30 de zile munca in folosul comunitari.nimic altceva
Hotararea nu spune ca am voie sa dau sau nu,cu toate ca judecatorul a fost adus la cunostinta ca fac scoala de soferi.hotararea spune doar de astea 30 de zile in folosu comunitati si 2ani de supraveghere(probatiune)
Buna seara.În 2015 am fost prins la volan si nu posed permis,in martie 2016 m-am înscris la scoala de soferi,am dat sala si am fost admis,in octobrie 2016 am scos alt cazier judiciar ca imi expirase cel vechi..Pe 15 12 2016 am primit sentinta 30 zile de munca in folosul comunitati si 24 de luni de supraveghere pe 1 februarie am traseul de dat.intrebarea mea,pot sa dau traseul daca am cazierul curat si valabil pana in martie