avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare tuturor.As dori sa fiu și eu lamurit la o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare tuturor.As dori sa fiu și eu lamurit la o problema:In ...

Salutare tuturor...As dori sa fiu și eu lamurit la o problema:In data de 24.04.2023 am fost vinovat de un accident în care am fost ușor vătămat...rănit e mult spus.Mi-au luat permisul pe loc...Mi-au dat dovada cu drept de conducere(am fost negativ la testul cu alcoltest și drugtest)nu trebuia sa primesc acasă sa predau permisul,nu era normal sa predau permisul după soluționarea dosarului?Dosarul a fost clasat.Eu în astea 180 de zilede suspendare am condus 60,in data de 24.10.2023 am fost sa îmi iau permisul...nu mi l-au dat deoarece am condus cele 60 de zile din 180.De ce mi-au dat cu drept de circulație dacă nu trebuia sa conduc deloc.Multumesc frumos.
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2024
marius27021988, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident, test antidoping pozitiv. este adevărat că dacă în sânge îmi iese metadonă cât am prescris de medic nu mi se întâmplă nimic? Am făcut un accident,mai exact unul a intrat în mine și când am ajuns la politie la accidente ușoare mi s-a făcut antidoping-ul și mi-a ieșit ... (vezi toată discuția)
Suspendare 90 zile daniel123456 daniel123456 Buna ziua. Am fost oprit aseara plecand de la un chef am baut 4 sau 5 pahare de vin si m au oprit politai si a iesi 0.14 si prin urmare am primit fara drept de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in data de 8.01 2022 am avut un accident,,ieri am ... Carmenstratone Carmenstratone Buna ziua! In data de 8.01 2022 am avut un accident,,ieri am primit un plic in care se clasează dosarul:,,clasarea cauzei sub aspectul săvârșirii ... (vezi toată discuția)