este vorba despre o hartie primita de la directia juridic , serviciul evidenta,analiza,solutionare si gestiune notificari leges nr.10/2001 ... in care mi se spune ca dosarul administrativ cu numarul xxxx este nesolutionat .
apartamentul care imi place este intr-o cladire care se afla sub incidenta legii 112, a fost cumparat in 99 si mai apoi de actualul proprietar care imi vinde mie in 2009. in hartiile pe care mi le.a aratat scrie ca situatia este nesolutionata . sa imi fac griji ? ce se poate intampla ?
Din pretul achitat de cumparator, o parte va merge catre banca pentru inchiderea creditului, urmeaza radierea ipotecii si intabularea pe numele noului cumparator.
aceasta este informatia primita de la agentul imobiliar care imi cere buletinul pentru a obtine acordul de instainare. intrebarea mea este ce reprezinta de fapt acest act, doar pur si simplu o hartie care atesta ca este posibil sa imi fie vandut apartamentul mie sau este considerant un fel de intelegere prin care eu ma oblig sa cumpar apartamentul ?
sunt in negocieri pentru a cumpara un apartament intr-o cladire veche ( anii 30 ) in bucuresti. Proprietarul are ipoteca la banca. Am cerut toate actele pentru a le prezenta notarului ca sa ma asigur ca totul este in ordine inainte de a semna un contract. nu vreau sa ma trezesc cu surprize...acum intrebarea mea este daca eu trimit CI pentru a primi acordul bancii de instrainare si il primim,acesta se face automat si ipoteca se trece pe numele meu neexistand alt fel de contracte ? sau pur si simplu este un act prin care proprietarii pot sa vada apartamentul ? mentionez ca desi am fost cu un structurist si am verificat cladirea as vrea inainte de semnarea actelor sa mai cer o parere.