avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters419707

Activitate ContSters419707

Răspuns la discuția E nevoie de acordul meu?
Va multumesc!
Unde la Primarie?
Cea din sectorul 2 presupun. Ce birou sau departament?
Buna ziua!
Detin un ap la demisol intr-o cladire (D+P+1) destul de veche, situata in sect 2. In aceeasi cladire mai sunt 5 ap si exista si o curte comuna.
In urma cu ceva timp, aprox 7 luni, a inceput constructia unui bloc de 7 etaje, in spatele cladirii in care detin ap respectiv.
Constructia noua este ridicata la o distanta de 40-50 cm fata de spatele cladirii (FARA GEAMURI PE SPATE) in care detin eu ap.
Intrebarea mea in acest caz este: era nevoie sa dau semnatura ca sunt de acord cu aceasta distanta mica, sau nu? Pentru a-si putea obtine ei autorizatia de constructie.
Va multumesc!
Ap.cumparat mai 2016. Nelocuit. Cerere inreg in iulie 2016 pt plata 0 pers la cotele de intretinere pt perioada iul-oct 2016. Inceput renovari la "sange". Terminat bani si renovari nu. Admin scade gaze, apa calda si rece, insa trece cu 1 persoana pe restul de chelt. In noiemb a refuzat inreg unei noi cereri pe motiv ca ea stie si tine cont de cea veche: "mergem pe incredere" spuse ea. Caloriferele zac pe jos in sufragerie si pe tevi sunt fluturasi, blocul e pausal la apa si caldura. Joi, 19 ian 2017, cand mi-am facut curaj sa trec pe acolo mai sa-mi stea inima: 2 luni intret ( cu caldura): 689 ron. Mi-a tras-o doamna! Si rau de tot! Am chemat Radet si a constatat ca nu sunt in functiune, impreuna cu dna admin. Nu este de ajuns: doreste o hartie de la Radet prin care i se spune suprafata ce va fi scazuta. Ma umileste pt simplul fapt ca dansa nu a fost anuntata cand s-a vandut ap, deoarece dorea sa-l cumpere pt fata...Cu foarte multe interventii am reusit sa ma programez intr-o audienta la Radet, insa in urma diverselor discutii cu diversi angajati " de pe pozitii mai joase", inclin sa cred ca nu prea voi avea sorti de izbanda cu ei, deoarece replica lor este indiferent de situatie: "nu se fac debransari in cursul iernii!!!". Stau cu chirie in alt ap, am 2 copii, am apelat la un credit destul de mare pt a ne satisface acest "moft" de a avea un ap, sunt si bugetar si nu prea mai pot sa dorm noaptea de cateva zile. As dori niste sfaturi pertinente despre cum ar trebui sa rezolv situatia. Dna admin nu doreste sub nicio forma sa calculeze doar tevile comune pt ap meu: "de ce sa se incarce ea , sau pe ceilalti cu ce trebuie sa platesc eu?". Va multumesc!!!!