avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Activitate petervio

Activitate petervio

Sunt clientul unei firme de asigurări în cadrul căreia am optat pentru protecție financiară în cazul unei intervenții chirurgicale cauzată de o îmbolnăvire sau accident. Am suferit o intervenție chirurgicală de cezariană, iar diagnosticul principal a fost anemie post hemoragică acută, urmând diagnosticele secundare: miopie, naștere unica prin cezariană, naștere unica făt viu. În urma solicitării de despăgubire către firma de asigurări, concluzia evaluarii dosarului meu a fost excluderea unei posibile despăgubiri deoarece afecțiunea miopia forte care a fost trecută ca diagnostic secundar pe fișa de externare, este o afecțiune pre-existentă începerii asigurării. Intervenția chirurgicală nu a fost făcută datorită acestei afecțiuni oculare, intervenția chirurgicală a fost făcută datorită hemoragiei, hemoragie ce a dus chiar la anemie gravă. Am nedumeriri în ceea ce privește răspunsul din partea firmei de asigurări și nu știu dacă să consult un medic sau un avocat pentru a înțelege dacă este normal să nu fiu despăgubită din cauza unui diagnostic secundar, diagnostic care nu a fost principala cauză pentru intervenția chirurgicală.