avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Protecție financiară în caz de intervenție ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Protecție financiară în caz de intervenție chirurgicală ca urmare a unui accident sau îmbolnăviri, oferită de o firmă privată de asigurări.

Sunt clientul unei firme de asigurări în cadrul căreia am optat pentru protecție financiară în cazul unei intervenții chirurgicale cauzată de o îmbolnăvire sau accident. Am suferit o intervenție chirurgicală de cezariană, iar diagnosticul principal a fost anemie post hemoragică acută, urmând diagnosticele secundare: miopie, naștere unica prin cezariană, naștere unica făt viu. În urma solicitării de despăgubire către firma de asigurări, concluzia evaluarii dosarului meu a fost excluderea unei posibile despăgubiri deoarece afecțiunea miopia forte care a fost trecută ca diagnostic secundar pe fișa de externare, este o afecțiune pre-existentă începerii asigurării. Intervenția chirurgicală nu a fost făcută datorită acestei afecțiuni oculare, intervenția chirurgicală a fost făcută datorită hemoragiei, hemoragie ce a dus chiar la anemie gravă. Am nedumeriri în ceea ce privește răspunsul din partea firmei de asigurări și nu știu dacă să consult un medic sau un avocat pentru a înțelege dacă este normal să nu fiu despăgubită din cauza unui diagnostic secundar, diagnostic care nu a fost principala cauză pentru intervenția chirurgicală.
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2017
petervio, utilizator
Cel mai recent răspuns: Boeriu Catalin , Consultant asigurari 10:28, 19 Iunie 2017
Miopia preexistenta, in anumite conditii datorate efortului din travaliu normal (nastere naturala) poate creste. In cazul interventiei cezariene sunt sanse extrem de reduse ca miopia dvs. sa se accentueze. Iata de ce asiguratorul evita sa va despagubeasca pentru miopie, chiar daca aceasa apare ca diagnostic secundar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere disciplinara medic ioana28_02 ioana28_02 Buna ziua! Suntem o familie din Calarasi, care in urma cu o luna urmam sa fim fericiti pentru ca urma sa vina pe lume baietelul mult dorit. Pe 24 noiembrie ... (vezi toată discuția)
Incadrare grad handicap vizual (are rost sa ma agit?) fergus fergus Buna ziua. Stiu, imi veti spune ca singura institutie careia ma pot adresa si care imi poate spune daca ma incadrez sau nu intr-un grad de handicap este ... (vezi toată discuția)
Cod boala handicap valy_gaby94 valy_gaby94 buna seara. As dori daca se poate o adresa unde sa gasesc codurile de boala pentru pensionare. nu coduri boala medic familie. Vreau sa vad daca ... (vezi toată discuția)