avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspundere disciplinara medic
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspundere disciplinara medic

Buna ziua! Suntem o familie din Calarasi, care in urma cu o luna urmam sa fim fericiti pentru ca urma sa vina pe lume baietelul mult dorit. Pe 24 noiembrie 2014 am fost la un control de rutina a sarcinii, deoarece termenul de 9 luni era depasit cu 8 zile. S-a hotarat internarea, ne-au spus ca totul este in regula, ca nu necesita cezariana si ca nu este de nastere. Pe 27 noiembrie la ora 8:00 au apucat-o contractiile, iar la 16:00 au transportat-o in sala de nasteri si a stat in travaliu pana la ora 2:00 dimineata cand s-a nascut micul Stefanel, un copil dezvoltat complet (pe tot parcursul sarcinii totul a decurs perfect normal, analizele au fost bune si el era dezvoltat complet). In tot timpul travaliului medicul nu a facut nimic altceva decat sa doarma, probabil din cauza faptului ca nu a primit bani de la noi. Dupa ce in sfarsit a sosit medicul ne-a spus ca bebelusul nu respira, iar dupa 30 de minute acesta dorea sa-l declare mort. Ni s-a spus ca a stat fara oxigen 1 ora si 20 minute, timp in care inima i-a batut, dar s-a ales cu o hemoragie cerebrala. Dupa alte interventii ale altor medicii copilul a putut fii resuscitat si a fost transportat catre maternitatea Polizu cu elicopterul smurd.In prezent este internat la spitalul Marie Curie, unde este in stare grava. Nu respira singur ci printr-o incizie, traheostoma, este alimentat pe sonda, ochisorii inca nu ii poate deschide, nu plange, isi misca manutele si piciorutele involuntar. Dupa parerea noastra nu a fost o boala genetica sau alte probleme de cauza naturala, ci o grava culpa medicala.
Va rog spune-ti-mi parerea dumneavoastra, as putea avea castig de cauza in cazul in care l-as da in judecata de palpraxis? si cum ar trebui sa procedez? Va multumesc. O seara placuta!

Alte discuții în legătură

Malpraxis copil nou nascut loc_jeca loc_jeca Buna ziua In data de 27.04.2010 sotia mea a nascut un copil, sarcina a fost una normala cu vizite la medic regulate, in momentul cand s-a inceput travaliul a ... (vezi toată discuția)
Chemare în instanta spital Septpain Septpain Bună ziua. Va rog frumos dacă se poate sa ma ajutați cu câteva informatii/proceduri pentru cazul pentru care as dori sa chem în instanta și sa reclam un ... (vezi toată discuția)
Metoda de a creste indemnizatia crestere copil ina_enache ina_enache Este doar o idee si as vrea sa stiu daca exista vreo posibilitate. Voi naste in feb, iar contractul meu de munca inceteaza in ianuarie. Nu sunt casatorita ... (vezi toată discuția)