avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaelaalexandradinu

Activitate Mihaelaalexandradinu

Răspuns la discuția Sanctiune la locul de munca
Multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția Sanctiune la locul de munca
Asa i se spune,ca s-au facut cercetari. Dar de ce nu ii dovedesc ca el este cel vinovat?
Buna ziua. Am o intrebare. Sa va relatez in primul rand situatia. La locul de munca al sotului meu,unul dintre colegii de atelier se presupune ca ar fi pus in pericol locul de munca. Sotul meu era prezent,doar ca lucra si nu a vazut nimic. Un coleg din alt atelier a vazut,si a anuntat protectia muncii. Au urmat amenintari,apoi comisii,in care sotul a declarat ca nu a vazut sau auzit nimic,fiind foarte mare galagie. El a declarat ca nu a vazut nimic,dar conducerea vrea sa sanctioneze toti angajatii din atelier,pe acelasi motiv,ca toti au pus locul de munca in pericol. Se poate asa ceva fara dovezi? Sotul meu a cerut dovezi,dar nimeni nu arata nimic,doar se spune ca ar fii. Eu imi cunosc sotul si cred in nevinovatia lui. Cum se poate sa i se bage pe gat asa ceva? Nu ar trebui sa aduca dovezi? Macar ca l-ar fii vazut personal cineva,pe sotul meu,sau filmari surprinse pe camera de luat vederi. Orice dovada. Nu este normal sa fie acuzat de ceva ce nu a facut. Sotul nu vrea sa semneze decizia de sanctiune stiind ca este nevinovat. Ii pot face ceva ?