Bun. Deci am mai navigat un pic pe net....și am găsit asta :
[ link extern ]
În septembrie am primit 2 scrisori: Una de la ING și una de la Top Factoring..... Ambele menționează că trebuie să achit 2504 lei....doar că acum nu mai trebuie să-i achit la ING ci la Top Factoring întrucât Top Factoring a cumpărat/cesionat creanța/datoria/debitul........Care va să zică.....în legătură cu termenul ăla de prescripție și condițiile de îndeplinire ale termenului......dacă în următorii 3 ani începând de la data trimiterii acestor scrisori ....Top Factoring îmi trimite doar o scrisoare similară.....întrerupe termenul de prescripție.....??? Am înțeles bine? Adică ei pot pur și simplu să stea liniștiți 2 ani jumate.....și când se apropie 3 ani...zic ei....,, Ia să-i mai trimitem o scrisoare lu fraieru ăsta să-i întrerupem termenul de prescripție că poate prinde cândva cândva....ceva pe numele lui...bun de executat, că o scrisoare costă doar câțiva lei s-o trimiți, deci nu pierdem mult, plus că acum suma a mai crescut că avem și penalizări.....,,. Poate să meargă așa treaba asta? Știe cineva vă rog? Încă ceva...Poate recuperatorul să adaoge el penalizări la creanță? Și mă mir că în scrisoare nu am penalizări....Oare chiar nu am? Sau nu vor ei să menționeze asta decât după achitarea restanței propriu zise....și dup aia să vină precum cămătarii să spună că știi.....ăla era creditul...acum plătește dobânda fraiere....care e încă vreo 3000 de lei.....E legal să procedeze așa? Vă mulțumesc.