Am uitat sa mentionez ca am o convorbire sub forma de text in care ea admite savarsirea faptei, adica spargerea contului. Exista martori care stiu ca telefonul meu a fost doar dat spre folosinta. As putea sa contactez Apple ?
Vreau totusi sa raspunda in fata legii conform art 360 ca mi-a intrat pe contul personal icloud si mi-a schimbat parola, am dovezi pt aceasta
I-am oferit spre folosinta fostei prietene un telefon marca Apple, am aflat ca m-a inselat, l-am blocat cu icloud si mi-a fost inapoiat. Dupa un timp fosta m-a rugat sa i-l inapoiez ca avea nevoie pt facultate, etc. Am ajuns la un acord verbal cu anumite conditii, dupa ceva timp ma trezesc ca parola icloud imi este schimbata iar telefonul respectiv scos de pe contul icloud personal. Acum tind sa cred ca ea dupa 3 ani de relatie imi cam stia parolele si a ghicit parola. Am confruntat-o telefonic sa-mi dea telefonul si parola inapoi dar mi-a fost inapoiata doar parola nu si telefonul. Mentionez ca nu am niciun act sa dovedesc ca telefonul este al meu, doar email-ul de la apple precum ca mi-a fost schimbata parola si scos telefonul de pe icloud si o conversatie in text unde admite ce a facut ! Ce pot sa fac ?