avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1497 soluții astăzi
Forum Activitate Cap. ALEXANDRA

Activitate Cap. ALEXANDRA

Răspuns la discuția Anulare contract v-c imobil
Noi nu avem nici o chitanta pana acum ca nu ne-am gandit ca s-ar.putea intampla acest lucru...bunicii nu s-au plans...si avem martori vecinii de pe toata strada care au vazut ca am modificat casa...am schimbat acoperisul....si stiu ca batranii sunt in grija noastra. Eu vreau sa inteleg daca dupa moartea lor fiica lor mai poate face ceva...ca ei nu au vrut sa ii treaca ei si ne-au trecut noua...cat traiesc ei nu ne facem foarte multe griji....mi s-a spus ca daca pe contract scrie vanzare cumparare ea dupa moartea lor nu mai poate face nimic. Dar nu sunt singura. Si nu as vrea sa mai investim in locuinta si sa ramana ea cu tot...facut pe munca noastra.
Răspuns la discuția Anulare contract v-c imobil
Titlul contractului este urmatorul: contract de vanzare cumparare cu constituirea unui drept de abitatie viagera,intretinere si ingrijire.
Am si eu o nelamurire si as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta...bunicii sotului meu ne-au facut contract de vanzare cumparare cu clauza pentru casa....Batranii au 3 fete. Una dintre ele...ne tot zice ca o sa ne dea in judecata pentru ca nu ii convine ca ne-au cedat noua...as vrea sa imi spune-ti...are sanse de a castiga?