avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Activitate cri2007

Activitate cri2007

am avut o relatie timp de 3 ani cu cineva.Ne-am comportat ca sot si sotie. Ne-am facut planuri de casatorie.Pe acest fond am scos din banca bani pe numele meu pt a ne construi o casa.Acum ne-am certat si nu vrea sa-mi restituie banii, nici ceea cea mi-a ramas la el.S-au adunat destule in 3 ani. Ce pot face? Banii au fost dati fara chitanta, dar martori exista.Cum era sa cer chitanta omului cu care urma sa ma marit.Stiu ca posibilitati de recuperare a banilor nu sunt din moment ce nu exista chitanta, dar penal va raspunde? Sau ma fac inca o data de rusine cu aceasta plangere penala si el va scapa nevinovat? Va rog din suflet, raspundeti-mi ce trebuie sa fac.
si eu am patit aceeasi problema. Eu am avut o relatie mai mult decat apropiata cu cineva.Ne-am facut planuri de casatorie.M-am comportat la el acasa ca o sotie: spalam, calcam, faceam mancare, diferite munci.Atunci i-am dat o suma mare de bani fara chitanta pt a incepe sa construiasca o camaruta pt a locui impreuna.Cum era sa cer chitanta celui cu care urma sa ma marit. Tot la fel nu avea servici, tocmai il parasise sotia si am crezut ca impreuna ne refacem vietile.Acum ne-am certat si nu vrea sa-mi restituie nimic : nici banii de la banca, nici macar lucrurile care mi-au rams la el in acesti trei ani s-au adunat destule cumparate sau aduse de mine.
Tu cum ai rezolvat ? Chiar daca nu voi recupera banii, dar penal o sa plateasca? Am vreo sansa sau ma fac inca o data de rusine.
si eu am patit aceeasi problema. Eu am avut o relatie mai mult decat apropiata cu cineva.Ne-am facut planuri de casatorie.M-am comportat la el acasa ca o sotie: spalam, calcam, faceam mancare, diferite munci.Atunci i-am dat o suma mare de bani fara chitanta pt a incepe sa construiasca o camaruta pt a locui impreuna.Cum era sa cer chitanta celui cu care urma sa ma marit. Tot la fel nu avea servici, tocmai il parasise sotia si am crezut ca impreuna ne refacem vietile.Acum ne-am certat si nu vrea sa-mi restituie nimic : nici banii de la banca, nici macar lucrurile care mi-au rams la el in acesti trei ani s-au adunat destule cumparate sau aduse de mine.
Tu cum ai rezolvat ? Chiar daca nu voi recupera banii, dar penal o sa plateasca? Am vreo sansa sau ma fac inca o data de rusine.