avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate Ranah11

Activitate Ranah11

Bună seara, sunt traducător autorizat din 2005. Am lucrat vreo 2 ani iar apoi m am angajat și nu am mai avut timp de traduceri, și mi am cumpărat casa cu credit. Neținând legătură cu birourile de traduceri, nu am știut că tb să declar schimbarea adresei. Eram înregistrată în jud Olt, dar am domiciliul în București. Întrebarea este dacă tb să îmi modific autorizația și dacă. Da, cum sa explic că am omis sa mai consult legea și nu am declarat schimbarea adresei in 60 de zile?! Repet că în perioada aceasta nu am mai lucrat că traducător.
Buna zuua, am o intrebare legata de un axt de vanzare cumparare. Parintii mei au cumparat un teren la tara acum 18 ani si au facut doar ochitanta de mână. Au tot incercat sa faca act dar au fost amanati de cei care au luat banii. Fiul cslui de la care am luat terenul, de cativa ani tot vine si ameninta ca el vrea terenul inapoi pretinzand ca ne va dabanii inapoi. Parintii mei au folosit terenul, nu vor sa l dea inapoi, au platit impozite anual, si nu vor sa primeasca contravaloarea la nivelul la care era ac 18 ani. As dori va rog si un numar de telefon sa pot discuta cu specialiatul sa reglez aceasta chest:(iune. Multumesc frumos