avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act vanzare cumparare

Buna zuua, am o intrebare legata de un axt de vanzare cumparare. Parintii mei au cumparat un teren la tara acum 18 ani si au facut doar ochitanta de mână. Au tot incercat sa faca act dar au fost amanati de cei care au luat banii. Fiul cslui de la care am luat terenul, de cativa ani tot vine si ameninta ca el vrea terenul inapoi pretinzand ca ne va dabanii inapoi. Parintii mei au folosit terenul, nu vor sa l dea inapoi, au platit impozite anual, si nu vor sa primeasca contravaloarea la nivelul la care era ac 18 ani. As dori va rog si un numar de telefon sa pot discuta cu specialiatul sa reglez aceasta chest:(iune. Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 17:25, 2 Februarie 2017
Parintii trebuie sa solicite instanţei de judecată să pronunţe o hotărâre care sa ţină loc de act autentic de vânzare-cumpărare.
Sa se adreseze instantei de judecata, in vederea pronuntarii unei hotarari care tine loc de contract de vanzare-cumparare.( posesia intrerupe cursul prescriptiei extinctive, intrerupand termenul de 3 ani).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare marijan marijan buna, poate cineva sa mi spuna cum pot sa inchei un contrse poate incheia un contract parinti si unul dintre copii, pentru a-i lasa casa si pamantul? Dar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În decembrie 2015 am încheiat o promisiune de vânzare-cumpărare ... Cezar Dragon Cezar Dragon Bună ziua, În decembrie 2015 am încheiat o promisiune de vânzare-cumpărare pentru un teren agricol extravilan la notar urmând să încheiem contractul ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana marian54 marian54 pot fi sigur ca nu voi avea probleme daca cumpar o casa cu chitanta de mana ? (vezi toată discuția)