doi dintre frati spun ca au semnat si ca si-au luat partea de bani fiindca dosarele erau separate,este posibil?practic eu sunt in strainatate si nu pot sa ma documentez bine,eu am semnat doar acceptarea la succesiune.Daca nu mai semnez nimic ce se intampla?se decide oricum partea mea sau trebuie sa deschid din nou succesiunea?daca ajung in instanta care sunt cheltuielile de judecata?Va multumesc pt.raspuns.
Am o situatie de lamurit.Tatal meu a murit anul trecut.Suntem 4 frati din prima casatorie si un alt copil din a doua.A doua sotie a facut la notar succesiunea.Dupa el a ramas o casa,un apartament si bani in banca,bunuri comune cu sotia.Pe terenul si constructia casei sunt documente pe numele copilului din a doua casatorie,banii au fost ridicati imediat dupa moartea lui de sotie ,iar apartamentul bun comun al sotilor.Sotia a deschis succesiunea la notar,unde a adus ca bun doar apartamentul.Doi copii s-au inteles pt o suma de bani .Sotia mi-a facut o oferta dar mi se pare o suma ff mica si nu am semnat fiindca vreau sa aflu care este valoarea efectiva a mostenirii,daca banii din cont se pun la socoteala, cum trebuie sa procedez si cum se calculeaza partea mea,daca nu ajungem la o intelegere ce se intampla.