avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Activitate doc123

Activitate doc123

buna seara! am o intrebare , am fost prins de catre un filtru de politie cu un joint cu cannabis. am fost dus la sectie tinut pana dimineata, luat declaratii chestii, iar la final mi s-a spus c-o sa fiu sunat sau chemat printr-o citatie la sediu diicot. au treccut 3 luni in care am crezut ca am scapat. dupa cele 3 luni, am primiit un telefon de la un procuror diicot sa ma prezint la sediu. am fost acolo, luat declaratii din nou si mi-a spus ca trebuie sa fiu consultat de un psiholog urmand sa continui niste sedinte sau nu, asta depinde de ce decide psihologul. Am fost sunat si de psiholog, m-am dus am avut o discutie cu el si mi-a spus ca nu-i de revenit. Bun! Dupa vreo 2 sapt sunat iar de procuror sa ma duc sa semnez acordul de recunoaştere a vinovăţiei. m-am dus, bine inteles ca ma astepta un avocat din oficiu, mi-au explicat cum sta treaba si ca pedepssa e amenda penala pe 3luni a cate 20lei pe zi. asta insemnanad 1800lei + cheltuieli de judecata. dupa asta am primit o citatie de la tribunal pt a ma prezenta sa zic in fata judecatoarei de acolo ca imi recunosc vinovatia. am fost tot insotit de un avocat din oficiu, si la final mi-au spus ca am de platit 1800lei amenda + 1500lei cheltuieli de judecata #-o. tin sa mentionez ca la biroul de impozite si taxe nu mi-a venit nimic inca. si sentinta e data de pe 12.01.2017. si vreau sa stiu daca ma incadrez in legea gratierii si amnistiei? Multumesc!