avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prins cu un joint de marijuana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prins cu un joint de marijuana

buna seara! am o intrebare , am fost prins de catre un filtru de politie cu un joint cu cannabis. am fost dus la sectie tinut pana dimineata, luat declaratii chestii, iar la final mi s-a spus c-o sa fiu sunat sau chemat printr-o citatie la sediu diicot. au treccut 3 luni in care am crezut ca am scapat. dupa cele 3 luni, am primiit un telefon de la un procuror diicot sa ma prezint la sediu. am fost acolo, luat declaratii din nou si mi-a spus ca trebuie sa fiu consultat de un psiholog urmand sa continui niste sedinte sau nu, asta depinde de ce decide psihologul. Am fost sunat si de psiholog, m-am dus am avut o discutie cu el si mi-a spus ca nu-i de revenit. Bun! Dupa vreo 2 sapt sunat iar de procuror sa ma duc sa semnez acordul de recunoaştere a vinovăţiei. m-am dus, bine inteles ca ma astepta un avocat din oficiu, mi-au explicat cum sta treaba si ca pedepssa e amenda penala pe 3luni a cate 20lei pe zi. asta insemnanad 1800lei + cheltuieli de judecata. dupa asta am primit o citatie de la tribunal pt a ma prezenta sa zic in fata judecatoarei de acolo ca imi recunosc vinovatia. am fost tot insotit de un avocat din oficiu, si la final mi-au spus ca am de platit 1800lei amenda + 1500lei cheltuieli de judecata #-o. tin sa mentionez ca la biroul de impozite si taxe nu mi-a venit nimic inca. si sentinta e data de pe 12.01.2017. si vreau sa stiu daca ma incadrez in legea gratierii si amnistiei? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:05, 3 Februarie 2017
Nu prea ati iesit deloc bine avand in vedere faptul ca se putea sa iesiti mult mai bine...

In ce oras s-a intamplat asa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt cercetat penal pentru posesie de iarba. am nevoie de un sfat. va rog mult sa ma ajutati! andrei_a_andrei andrei_a_andrei Am mai solicitat un raspuns dar probabil ca nu a fost timp suficient si pentru problema mea. Poate acum am mai mult noroc. Precizez ca am rasfoit forumul ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de avocat Ionut234 Ionut234 Buna ziua, Numele meu e Ionut, sunt din Sibiu, am 25 de ani, iar vara trecuta am fost prins in Vama Veche fumand marijuana, plus posestie de aprox 0.7 grame. ... (vezi toată discuția)
Detinere de droguri pt consum propriu strauss strauss Buna seara, in urma cu 2 seri am fost prins impreuna cu niste prieteni cu un joint in care nu era mai mult de un sfert de gram de marijuanna, pentru consum ( ... (vezi toată discuția)