Sunt Presedinte de asociatie nou votat.
La asociatie avem un locatar care nu a plătit restanta din 2004 si nu puteam să îl dau in judecata ca s_au pierdut în acte(acest proprietar a fost si presedinte de la el am preluat)
Acest proprietar ne-a dat in judecata ca sa se prescrie suma aceea din 2004 si a castigat procesul.Oricum nu aveam castig de cauza.
Dar aceasta ne_a obligat sa plătim cheltuielile de judecata si taxa de timbru si a castigat.
Noi suntem o asociatie cu datorii deabia ne descurcam.
Cum ma sfătuiți sa fac recurs, ca recunoastem prescrierea sumei dar sa plateasca el cheltuielile de avocat si taxa de timbru.
Vă rog din suflet sa ma ajutati....Cum sa scriu la apel chiar daca prescrie suma sa plateasca el cheltuielile.....Ajutati-ma ce sa scriu.
Da am facut adunare generala a proprietarilor cu 42 de semnaturi din 50.Si am hotarat cine nu da citirea normal sa se puna 5 m apa rece/apa calda si la verificarea la 3 luni daca refuza citirea 7 m apa rece / apa calda per persoana! Este legala aceasta hotarare a adunarii generale?poate sa ma dea in judecata daca am aceasta hotarare?
Buna ziua .Sunt Presedinte de bloc si am o intrebare.
Cand cineva refuza citirea contoarelor cat am dreptul sa pun la apa calda si apa rece? Conform carei legi?vreau un avocat sau cineva priceput sau similar ca mine.
Multumesc frumos