Buna dimi ! donatia este facuta la notar, cand s-a facut succesiunea dupa tata, dar am o hartie scrisa de mana in care fratele se obliga sa-mi treaca 2.5ha pamant arabil pe numele meu , mentionez ca nu este autentificata, donatia a fost 2012 , pamantul s-a vandut in 2015 , actele fiind tot pe numele lui, deoarece nu a avut bani sa-l treaca pe numele meu, daca m-a ataca in instanta pentru bani pot anula donatia facuta si sa-i dau banii dupa pamant iar el sa-mi dea ce mi se cuvine ,adica jumatate casa si teren ?
buna ziua! am donat partea mea de mostenire , casa si teren fratelui meu, in schimbul unui teren arabil 2.5 ha , fratele nu mai este deacord cu schimbul, si vrea si banii pe pamint acum , pot ataca donatia ? avind doar martorii din familie ?
Mama mea are alzaimer , fratele meu i-a trecut pensia pe card si are numai el dreptul de retragere a banilor, mentionez ca eu platesc o femeie din banii mei sa stea cu ea , deoarece nu sunt in tara nu stiu cum sa anulez cardul in care intra banii, pentru ca fratele meu nu este deacord cu plata femeii si mai sunt si alte cheltuieli de facut ; mancare, intretinere, medicamente ,etc. noi doi nu vb de ani de zile si nu mi se pare normal cum procedeaza el. Va rog sa ma indrumati ce sa fac?