avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce sa fac ? - administrarea contului unui bolnav cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce sa fac ? - administrarea contului unui bolnav cu Alzheimer

Mama mea are alzaimer , fratele meu i-a trecut pensia pe card si are numai el dreptul de retragere a banilor, mentionez ca eu platesc o femeie din banii mei sa stea cu ea , deoarece nu sunt in tara nu stiu cum sa anulez cardul in care intra banii, pentru ca fratele meu nu este deacord cu plata femeii si mai sunt si alte cheltuieli de facut ; mancare, intretinere, medicamente ,etc. noi doi nu vb de ani de zile si nu mi se pare normal cum procedeaza el. Va rog sa ma indrumati ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 09:17, 4 Februarie 2017
Buna ziua,
Este pacat ca nu va puteti intelege, dar am auzit ca sunt multe situatii ca ale dumneavoastra Deci daca fratele nu intelege ca daca ia pensia mamei si o foloseste in interes personal, eu cred ca mama ar trebui pusa sub interdictie si mamei i se va desemna un tutore. Va fi nevoie de un proces, actele medicale ale mamei din care sa reiasa ca are aceasta boala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict intre frati pt propria mama raduspatariu36 raduspatariu36 Buna ziua, am si eu o problema si as dori tare mult sa ma ajutati pentru ca am nevoie de niste raspunsuri si nu stiu unde si cum sa ma adresez, din acest ... (vezi toată discuția)
Instrainare imobil. coproprietarul este bolnav de alzheimer. ands1 ands1 Buna ziua! 1.Ne aflam in urmatoarea situatie: Mama sufera de Alzheimer. In primul rand dorim sa deschidem procedura de punere sub interdictie si apoi sa numim ... (vezi toată discuția)
Interdictie domiciliu (frate) Pătru Iuliana Pătru Iuliana Bună ziua, Am nevoie de ajutorul dvs., anul trecut tatăl meu în vârstă de 86 ani a decedat, lăsându-ne mie și soțului meu casa bătrânească ... (vezi toată discuția)