avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate vstoia

Activitate vstoia

la art 76-1 alin 2 a ordonantei care modifica legea 76/2002 spune ca lista va fi actualizata prin hotarare de guvern....... Dar cred ca guvernul este foarteeeee ocupat..
Am gasit raspunsul!!!!
OUG face referire la PLANUL NATIONAL DE MOBILITATE (poate fi gasit pe site Ministerului Muncii) si care la Anexa 1 are lista cu localitatile unde poti beneficia de prima de instalare.
In judetul Caras sunt doar 5 localitati, un oras si 4 sate alese dupa criterii doar de Ei stiute.
Buna ziua
Locuiesc in Timisoara si di 18 ianuarie 2017 sunt angajata la o firma din Otelul Rosu, CS.
Astazi am fost la AJOFM in Timisoara pentru a intreba care este procedura ca sa beneficiez de prima de instalare de 12500 si doamna de la camera 108 mi-a spus ca Otelu Rosu este oras si nu este pe lista o cu localitatile pentru care poti beneficia de prima de instalare. Eu nu am gasit nimic despre asa o lista asa ca nu inteleg este rea vointa sau nestiinta!!!!??? Sau chear au dreptate.
Si aceiasi doamna mi-a spus ca in cazul in care as putea beneficia este suficienta o viza de flotant ori asta nu prea e schimbare de domiciliu!!??
Va multumesc