Buna ziua
Locuiesc in Timisoara si di 18 ianuarie 2017 sunt angajata la o firma din Otelul Rosu, CS.
Astazi am fost la AJOFM in Timisoara pentru a intreba care este procedura ca sa beneficiez de prima de instalare de 12500 si doamna de la camera 108 mi-a spus ca Otelu Rosu este oras si nu este pe lista o cu localitatile pentru care poti beneficia de prima de instalare. Eu nu am gasit nimic despre asa o lista asa ca nu inteleg este rea vointa sau nestiinta!!!!??? Sau chear au dreptate.
Si aceiasi doamna mi-a spus ca in cazul in care as putea beneficia este suficienta o viza de flotant ori asta nu prea e schimbare de domiciliu!!??
Va multumesc
Am gasit raspunsul!!!!
OUG face referire la PLANUL NATIONAL DE MOBILITATE (poate fi gasit pe site Ministerului Muncii) si care la Anexa 1 are lista cu localitatile unde poti beneficia de prima de instalare.
In judetul Caras sunt doar 5 localitati, un oras si 4 sate alese dupa criterii doar de Ei stiute.
la art 76-1 alin 2 a ordonantei care modifica legea 76/2002 spune ca lista va fi actualizata prin hotarare de guvern....... Dar cred ca guvernul este foarteeeee ocupat..