avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima de instalare se poate primi doar pentru anumite ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima de instalare se poate primi doar pentru anumite localitati?

Buna ziua
Locuiesc in Timisoara si di 18 ianuarie 2017 sunt angajata la o firma din Otelul Rosu, CS.
Astazi am fost la AJOFM in Timisoara pentru a intreba care este procedura ca sa beneficiez de prima de instalare de 12500 si doamna de la camera 108 mi-a spus ca Otelu Rosu este oras si nu este pe lista o cu localitatile pentru care poti beneficia de prima de instalare. Eu nu am gasit nimic despre asa o lista asa ca nu inteleg este rea vointa sau nestiinta!!!!??? Sau chear au dreptate.
Si aceiasi doamna mi-a spus ca in cazul in care as putea beneficia este suficienta o viza de flotant ori asta nu prea e schimbare de domiciliu!!??
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 7 Februarie 2017
[ link extern ] /
[ link extern ]
[ link extern ]

...eu nicaieri nu am gasit o lista a localitatilor!Doar daca te aflii la o distanta mai mica de 50km de casa.
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2017
xyz13, utilizator
Am gasit raspunsul!!!!
OUG face referire la PLANUL NATIONAL DE MOBILITATE (poate fi gasit pe site Ministerului Muncii) si care la Anexa 1 are lista cu localitatile unde poti beneficia de prima de instalare.
In judetul Caras sunt doar 5 localitati, un oras si 4 sate alese dupa criterii doar de Ei stiute.
la art 76-1 alin 2 a ordonantei care modifica legea 76/2002 spune ca lista va fi actualizata prin hotarare de guvern....... Dar cred ca guvernul este foarteeeee ocupat..
Hotărârea nr. 903/2016 pentru aprobarea Planului naţional de mobilitate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primesc prima de instalare? Valentin64 Valentin64 Sunt șomer neindemnizat in Reșița jud Caras Severin. Dacă mă angajez și îmi stabilesc reședința la București primesc Prima de instalare? Și dacă ... (vezi toată discuția)
Ajutor persoane care se intorc in tara din ue Kovacs picur Kovacs picur As dori sa stiu daca exista legi care reglementeaza ajutoarele acordate persoanelor care se intorc in tara si se angajeaza (vezi toată discuția)
"prima chirie" / prima de instalare au intrat in vigoare? Just Mihai Just Mihai Prima de instalare se poate accesa doar daca respecti planul de mobilitate? Te muti/cazezi intr-o localitate din zona defavorizata sau sediul firmei la care te ... (vezi toată discuția)