avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate PHM1988

Activitate PHM1988

Salut,
Este obligat Colegiul Farmacistilor din Romania sa imi dea un numar de inregistrare la solicitarea depusa avand in vedere ca sunt si membru al Colegiului Farmacistilor din Romania?
Va rog sa imi spuneti si legea care ii obliga.
Multumesc anticipat!
Buna ziua, as dori sa aflu daca un farmacist poate fi evaluat de catre CFR (Colegiul Farmacistilor din Romania) sau alta institutie si care sunt legile care permit acest lucru. Multumesc anticipat!
Super! Multumesc frumos! Stiam ca este undeva aceasta parte dar nu stiam unde sa o caut.Multumesc frumos inca o data!
Are dreptul Colegiul farmacistilor sa mearga in control in farmacie sa verifice modul de eliberare al medicamentelor pe ultimele 6 luni?Scopul controlului fiind protejarea profesiei de farmacist si verificarea activitatii farmacistilor daca isi incalca RBPF (reguli de buna practica farmaceutica).
Multumesc frumos! Mi-ati putea indica si legea care impune acest lucru?
In urma cu mai bine de o luna a avut loc un interviu pentru postul de farmacist in cadrul SAJ Bihor (ambulanta).Rezultatul inca nu a fost publicat nicaieri si ridica mari semne de intrebare.
In cat timp de la data interviului cei de la Serviciul de Ambulanta (Bihor) trebuie sa informeze public cu referire la rezultatul interviului?
Buna ziua, as dori sa aflu care este legea care il obliga pe farmacist sa aiba 5 ani vechime in specialitate ca sa poata candida pentru examenul de primariat ( ca sa devina farmacist primar).Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde!
Farmacistul este cadru medical?
Din ce am citit farmacistul ofera doar asistenta farmaceutica nu si medicala.
Sunt farmacistii cadre medicale?Imi poate arata cineva legea unde se integreaza acestia?
Buna ziua
As avea nevoie de informare privind cadourile catre clienti de catre farmacii.
Reprezinta o concurenta neloiala acordarea de cadouri? Daca da care lege?Daca nu care lege?
Va multumesc!