avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Farmacistii cadre medicale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Farmacistii cadre medicale

Sunt farmacistii cadre medicale?Imi poate arata cineva legea unde se integreaza acestia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:37, 8 Aprilie 2020
Legea 95/2006 - art.653 :
(1) ) În sensul prezentului titlu, următorii termeni se definesc astfel:
a) personalul medical este medicul, medicul stomatolog, farmacistul, asistentul medical și moașa care acordă servicii medicale;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu sau discriminare _Alin_ _Alin_ 1) Daca un functionar public dintr-o institutie publica a statului[u] emite un act fara sa verifice sau fara sa argumenteze in baza carei legi [/u]nu da ... (vezi toată discuția)
Caz medical - actionare in instanta viorel1304 viorel1304 Recent am fost operat la o clinica privata in urma careia a aparut o complicatie specifica tipului de interventie dar despre care nu am fost informat si am ... (vezi toată discuția)
Exista garantie pentru lucrari stomatologice ? Poppy Poppy Salut, Ma numesc Bogdan Popescu si am inceput un tratament stomatologic desavarsit cu o lucrare protetica din ceramica la un cabinet particular din Braila, ... (vezi toată discuția)