avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Activitate marian200089

Activitate marian200089

Răspuns la discuția Dubii in privinta casatoriei
Englezii au o expresie pentru chestii din astea " dodge a bullet - manage to avoid a difficult or unwelcome situation."

Vezi-ti de viata ta ca femei sunt si o sa gasesti una potrivita tie. Singura pierdere sa fie partea materiala cu nunta & stuff.
Cat despre madam ... da i-a placut odata o sa o mai faca ... poate si cu tine langa ea.
Baga la cap sfaturile primite si de la ceilalti si o sa iti fie bine.
Răspuns la discuția Problema administrator / Radet
Am incercat sa discut cu administratorul pentru a face un proces verbal de constatare impreuna cu presedintele dar el ( administratorul) o tine pe a lui .. radet-ul a trimis o factura si trebuie platita.
Din ce mi-a mai zis la urmatorul etaj sunt 2 apartamente care sunt partial debransate plus la alta scara vreo 3 sau ceva de genul si lui nu i se pare normal consumul/factura trimise de radet pt atatea apartamente.

In plus nu stiu ce calcule a facut el de mi-a pus mie 392 de lei restante. Practic nu am vazut nici o factura / hartie de la radet prin care sa justifice suma de aproape 400 de lei pe care vrea sa o platesc.
Buna ziua,

In august 2015 am cumparat un apartament prin programul prima casa. Una din facilitati era centrala termica deja montata ( cam de 10 ani).
Pana in ianuarie 2017 am platit la zi facturile la intretinere am dus la timp citirea apometrelor de apa rece. Nu mi-a zis nimeni nimic de alte cheltuieli.
Una din conditiile impuse in vanzarea apartamentului a fost ca fostul proprietar sa nu aiba restante la intretinere. A venit cu ultima factura eliberata de administratorul care este si acuma am facut actele totul a decurs ok.

In ianuarie administratorul pune la avizier o foaie a4 in care ni se cere o copie dupa actul de debransare de la RADET. Apoi 2 sapt mai tarziu la intretinere imi trece 392 lei IncazC/VAL lei cheltuieli nejustificate.
Fostul proprietar si-a luat banul si a plecat in lumea lui.
Mentionez faptul ca din tot blocul ( 4 etaje) s-a cerut copia aia doar de la 6 apartamente.

In conditiile in care eu nu am beneficiat de serviciile RADET , nu mi s-a cerut timp de 1 an si jumatate vreo citire a apei calde , nu mi s-a spus vreodata de probleme din astea , este legal ce face administratorul asta?

Multumesc.