avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate Ceango

Activitate Ceango

Va rog dacă mă poate ajuta cineva sa îmi spună ce am de facut,în anul 2015 am fost prins conducând ,cu o alcoolemie mai mare decât limita legală,mi s-a întocmit dosar penal. În februarie anul trecut a venit hotărâră cu o condamnare de un an cu suspendare și doi ani de supraveghere și permisul anulat,problema e ca permisul e din Spania și l-am recuperat de la poliția spaniolă ,pentru că eu l-am explicat ce s-a întâmplat iar poliția spaniolă axis că nu aveau dreptul să îmi i-a permisul iar să îl anuleze nu poate pentru că un stat nu poate anula un act din alt stat și mi-a dat un duplicat. Ieri pe 7 februarie mi s-a terminat pedeapsă de un an cu suspendare și va rog sa îmi spună cineva daca pot conduce cu permisul spaniol și dacă pot din ce dată și dacă mai am ceva de făcut sau de mers pe la poliție. Va multumesc
Am permis de Spania si am fost prins cu o alcoolemie peste limita legala in Romania.Mi s-intocmit dosar penal si dupa aproape un an de la comiterea faptei am fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare si permisul Spaniol anulat. Am mers in Spania la Politia rutiera am spus ce mi s-a intamplat in Romania si acestia a spus ca un Stat nu poate anula un act ce apartine altui stat si mi-a eliberat un duplicat al permisului meu si mi-a spus ca dupa savarsirea pedepsei de un an cu suspendare pot conduce si in Romania. In data de 07 februarie 2017 implinesc un an de cand hotararea a ramas definitiva si irevocabila si a trecut si anul cu condamnare.As vrea sa stiu cand pot conduce din nou cu permisul Spaniol,din ce data . Va multumesc