avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis international anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis international anulat

Am permis de Spania si am fost prins cu o alcoolemie peste limita legala in Romania.Mi s-intocmit dosar penal si dupa aproape un an de la comiterea faptei am fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare si permisul Spaniol anulat. Am mers in Spania la Politia rutiera am spus ce mi s-a intamplat in Romania si acestia a spus ca un Stat nu poate anula un act ce apartine altui stat si mi-a eliberat un duplicat al permisului meu si mi-a spus ca dupa savarsirea pedepsei de un an cu suspendare pot conduce si in Romania. In data de 07 februarie 2017 implinesc un an de cand hotararea a ramas definitiva si irevocabila si a trecut si anul cu condamnare.As vrea sa stiu cand pot conduce din nou cu permisul Spaniol,din ce data . Va multumesc

Alte discuții în legătură

Etilotest 0.78 - proces, data la care se poate da examen cipr cipr Am si eu o intrebare ,am fost prins conducand masina cu o alcolemie de 0.78 in aerul expirat, la data de 29-09-2012 iar procesul va avea loc peste o ... (vezi toată discuția)
Permis international anulat Ceango Ceango Va rog dacă mă poate ajuta cineva sa îmi spună ce am de facut,în anul 2015 am fost prins conducând ,cu o alcoolemie mai mare decât limita legală,mi s-a ... (vezi toată discuția)
Permis de circulatie spaniol retinut dadu_vlad dadu_vlad Buna...am si eu o intrebare...mi-a fost retinut permisul de circulatie spaniol in data de 27-02-2015 avand alcoolemia in aerul expirat de 0.58mg/l. Am primit o ... (vezi toată discuția)