avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Etilotest 0.78 - proces, data la care se poate da ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Etilotest 0.78 - proces, data la care se poate da examen

Am si eu o intrebare ,am fost prins conducand masina cu o alcolemie de 0.78 in aerul expirat, la data de 29-09-2012 iar procesul va avea loc peste o saptamana.am inteles ca o sa primesc 5 luni cu suspendare si anularea permisului. detin permis spaniol. se poate face redobandire dupa un an de zile . intrebarea este dupa un an de zile de cand ramane hotararea definitiva in instanta sau din data cand am fost prins. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:38, 29 Martie 2013
De la ramanerea hotararii definitive se calculeaza termenul de 1 an.
De unde ati inteles ca o sa primiti 5 luni cu suspendarea,ati avut o revelatie?
Asa am inteles ca este prima abatere si nu am antecedente penale. si o sa primesc minimul cu suspendare. va multumesc
Ce altceva ar putea sa se intample in problema pe care o am .Va multumesc
mai rau de atit nici ca se putea dar eu ma mir ca la o asa acoolemei ati ajuns la instanta ??
La alcoolemie de 0,78 in aerul expirat in sange iese aproape duplu,probabil 1,4-1,6 .Este o valoare dubla fata de 0,8 cat prevede legea.Cred ca nu ati fost destul de atenta si nu ati observat ca este vorba de alcoolemia din aerul expirat.

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu daca se mai poate face ceva gogutzuu gogutzuu Salut...revin cu o aceiasi intrebare,poate ma puteti ajuta..dati-mi va rog un sfat,mai am sanse de a avea permis vreodata?.am fost condamnat de 2 ori pt OUG ... (vezi toată discuția)
Buna! ma poate lamuri cineva ? moritsu moritsu \\" In baza dispozitiilor art. 71 alin 1, 2 C.pen. aplica inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevazute de art 64lit. (a) teza a II-a si ... (vezi toată discuția)
Cat se presupune ca trebuie sa stau pe bara dupa raspunsul urmator: MihaiAlexandru361 MihaiAlexandru361 Salutare tuturor , pe 10 ianuarie am avut procesul penal si am primit in sfarsit un raspuns dupa ce am asteptat 1 an si 2 luni. Problema mea a fost ca am ... (vezi toată discuția)