avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Activitate Pandele81

Activitate Pandele81

Buna ziua . Pe 25.01.2017 am participat si adjudecat un apartament la i licitație organizata de un lichidator judiciar. In regulamentul licitației scria ca la 7 zile de la data plății lichidatorul va emite procesul verbal de adjudecare si va preda imobilul. Am platit integral apartamentul si la 7 zile lichidatorul a emis procesul verbal de adjudecare dar m a anunțat ca administratorul special nu i-a predat cheile si actele apartamentului pt a face predarea. Fostul administrator nu se poate împăca cu ideea ca a pierdut apartamentul si a trimis notificări administratorului judiciar ca va contesta licitația . Lichidatorul este de buna credință dar nu știe cum sa acționeze mai departe . Am înțeles ca trebuie sa închei actul in forma autentica la notar . M am interesat la notar si aceasta a spus ca trebuie sa astept 30 zile si daca nu este contestata licitația apoi vom putea încheia contractul. Întrebarea mea este cand pot intra in posesia apartamentului ? Trebuie neaparat sa astept cele 30 de zile pt a intra in posesie. In cazul foarte probabil in care administratorul vechi va contesta licitația trebuie sa astept sa se soluționeze contestația ca sa intru in posesia apartamentului ? Lichidatorul a notificat fostul administrator sa predea imobilul si degeaba !!! Lichidatorul fiind administratorul societății poate schimba butucul apartamentului Fără acordul vechiului administrator si sa imi predea apartamentului . Cam asta am zis ca ar fi soluția dar vreau sa văd daca este legal mai întâi ? Sa nu dau in altele !!!multumesc celor care au răbdarea sa citească speța