avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Activitate zack1

Activitate zack1

Salutare tuturor!
Am cumparat o casa cu teren de 100mp si calea de acces servitute de 70cm latime si 15m lungime , care figureaza si in cartea funciara ,aceasta servitutute este imposibil de largit pt. ca vecina a facut o magazie de lemne .
Pot obtine servitute de la alt vecin?
Ma intereseaza sa am servitute macar 1m latime ,eu m-am apucat sa renovez casa ,dar imi este foarte dificil sa intru cu anumite obiecte ,bicicleta ,mobila ,etc.
Eu intru in curte la vecina apoi in curte la mine deci sunt nevoit sa ma fatai pe 2 porti .
Am vazut la ceilanti vecini care au servitute si stau in spate ca mine ca au un ..hol.. al lor si doar o poarta ,cum pot face si eu asta?
Daca ma intrebati ..de ce ai cumparat ,tu nu ai vazut de la inceput?,, Va dau si raspunsul...
A fost foarte ieftin 14000lei si in oras ,si nu aveam alta optiune ca nu aveam mai multi bani ,apoi am fost si entuziasmat pe moment.
Daca puteti sa ma luminati va stau la dispozitie cu detalii amanuntie .
multumesc.

nici nu il cunosc cel putin
Saluatare am 22 de ani si am fost crescut doar de mama , tatal biologic nu este trecut in buletin , am inteles ca se poate confirma prin un test ADN tatal natural pentru a il da in judecata pentru recuperarea pensiei alimentare pentru 18 ,orice sfat este binevenit ,multumesc pt timpul acordat!