avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cale de acces Servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cale de acces Servitute

Salutare tuturor!
Am cumparat o casa cu teren de 100mp si calea de acces servitute de 70cm latime si 15m lungime , care figureaza si in cartea funciara ,aceasta servitutute este imposibil de largit pt. ca vecina a facut o magazie de lemne .
Pot obtine servitute de la alt vecin?
Ma intereseaza sa am servitute macar 1m latime ,eu m-am apucat sa renovez casa ,dar imi este foarte dificil sa intru cu anumite obiecte ,bicicleta ,mobila ,etc.
Eu intru in curte la vecina apoi in curte la mine deci sunt nevoit sa ma fatai pe 2 porti .
Am vazut la ceilanti vecini care au servitute si stau in spate ca mine ca au un ..hol.. al lor si doar o poarta ,cum pot face si eu asta?
Daca ma intrebati ..de ce ai cumparat ,tu nu ai vazut de la inceput?,, Va dau si raspunsul...
A fost foarte ieftin 14000lei si in oras ,si nu aveam alta optiune ca nu aveam mai multi bani ,apoi am fost si entuziasmat pe moment.
Daca puteti sa ma luminati va stau la dispozitie cu detalii amanuntie .
multumesc.

Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
zack1, utilizator

Alte discuții în legătură

Servitute m27ius m27ius detin un teren si o casa de 3 ani Cand am cumparat casa avea o servitute de 1,5 metri Am dat in judecata ambi vecini si judecatoria........ mi-a dat drept de ... (vezi toată discuția)
Casa pe hotar psimona22 psimona22 Buna seara, Avem o casa la tara, nu locuim acolo. Azi cand am fost pe acolo, am vazut ca vecinul care are casa pe hotar si-a facut o fereastra , a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o problema legata de accesul la proprietate cu ... Gabi12345E Gabi12345E Buna ziua! Am o problema legata de accesul la proprietate cu masina si parcarea parcarea/stationarea masinii pe un drum de servitute. Istoric: In 1960 un ... (vezi toată discuția)