am inchiriat o masina in US si am avut ghinionul sa-i fac 2 zgarieturi una la aripa din fata si una la portiera.Este prima oara cand mi se intampla asta cu o masina inchiriata .Ajuns la punctul de returnare am raportat incidentul insa persoana care a preluat masina mi-a zis ca ea nu va face decat niste poze la masina si ca voi fi contactat mai tarziu de catre companie, mi-au dat sa completez doar un formular in care sa explic ce s-a intamolat si mi-au deblocat suma oprita ca si garantie. Mentionez ca nu am cumparat si asigurare pentru masina.
Dupa o luna si ceva am primit pe email o nota in care imi spuneau ca au mai gasit si alte "damages" in afara de cele semnalate de catre mine in formular la momentul predarii.
Vazand asta mi-am blocat CC cu care am inchiriat masina si le-am transmis ca voi plati doar pentru stricaciunile provocate de mine si nimic mai mult. Initial mi-au scris sa semnalez cu ce stricaciuni nu sunt de acord dar dupa alte cateva saptamani mi-au trimis invoice de 900 usd spunand ca va trebui sa platesc integral si pentru "noile" damages.
le-am raspuns ca nu voi plati invoice pentru ca nu am facut eu toate acele stricaciuni. Ce consecinte pot aparea in cazul in care nu platesc factura ?
Sa ma aresteze cand mai intru in US , sa ma execute in RO, sa spuna Trump ca fur banii americanilor cinstiti ? Nu vreau sa le platesc pentru ceea ce nu am facut pentru ca mi se pare abuziv.Vreau sa platesc doar pentru ce sunt vinovat.Sunt cetatean roman cu sediul fiscal in RO.