Buna ziua am depus toate documentele necesare la politie solicitind o arma neletala ,pentru auto aparare in urma verificarilor sa stabilit ca nu indeplinesc conditiile prevazute de art.57 ali.4 lit. d din legea nr295/2004.[ prezinta pericol pentru ordinea publica ,siguranta nationala,viata si integritatea corporala a persoanelor conform datelor si informatiilor existente la organelle de politie locala.]mentionez ca am o plingere penala de distrugere si amenitare in calitate de parte vatamata.fiind si martor intrun dosar de furt,eu si familia suntem amenitati de acesti indivizi cu moartea, pentru ami retrage plingerea facuta .aceasta arma solicitata prin natura ei ete neletala si strict pentru autoaparare .dac nu mai exista amenitarea pentru ce mai I'm-i trebuie aceasta arma ? care sunt pasi legali pentru contestare, ce sanse de cistig am sa detin aceasta arma ? multumesc anticipat.
buna seara domnule avocat mentionez ca acesti infractori au peste 50 de plangeri la politie pentru furt,vatamare corporala ,amenintari, incendieri etc dosarul meu a trecut de1an de cand se afla in cercetare la politie, credem ca aici este problema de nu se inainteaza dosarele .Care ar fi institutia unde ar trebui sa semnalam acest lucru ,am fost la parchet si ni sa spus ca dosarele sunt in cercetare, infactorii continua sa faca noi victime in continuare.
va multumesc anticipat pentru ajutor si scuzatima daca mai gresesc ,Am intrat in conflict cu un grup de infractori datorita faptuli ca mi-au lovit masina cu o caruta si au amenitato pe sotia mea fiind la volan cu o furca au continuat cu amenitarile la adresa familiei mele cum ca imi va da foc ceia ce sa si intimplat pe 1 decembrie 2016 am facut plingere penala la politie dar nu sunt martori,pentru ca le este frica de ei mentionez ca au mai dat foc la11 personae si au plingeri facute consideram ca acest grup este un pericol public si nu stim cum si caror institutii sa ne adresam .