avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... arme si muniti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

arme si muniti

Buna ziua am depus toate documentele necesare la politie solicitind o arma neletala ,pentru auto aparare in urma verificarilor sa stabilit ca nu indeplinesc conditiile prevazute de art.57 ali.4 lit. d din legea nr295/2004.[ prezinta pericol pentru ordinea publica ,siguranta nationala,viata si integritatea corporala a persoanelor conform datelor si informatiilor existente la organelle de politie locala.]mentionez ca am o plingere penala de distrugere si amenitare in calitate de parte vatamata.fiind si martor intrun dosar de furt,eu si familia suntem amenitati de acesti indivizi cu moartea, pentru ami retrage plingerea facuta .aceasta arma solicitata prin natura ei ete neletala si strict pentru autoaparare .dac nu mai exista amenitarea pentru ce mai I'm-i trebuie aceasta arma ? care sunt pasi legali pentru contestare, ce sanse de cistig am sa detin aceasta arma ? multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pot scoate un permis pentru o arma neletală dacă am ... Mariusardeleanu Mariusardeleanu Buna zii pot scoate un permis pentru o arma neletală dacă am cazier (vezi toată discuția)
Achizitie baston telescopic ANONIMUL27 ANONIMUL27 Dupa ce am fost atacat de mai multe ori, am hotarat sa imi iau un baston telescopic pe care sa il port la mine ca sa nu mai fiu cu mainile goale in fata ... (vezi toată discuția)
Prelungire viza port arma QPzmAL QPzmAL Buna ziua, Am permis port arma in care sunt trecute 2 arme de vânătoare si 2 pistoale neletale unul cu gaz si altul cu alica. Armele de vânătoare le.am ... (vezi toată discuția)