avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot scoate un permis pentru o arma neletală dacă am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot scoate un permis pentru o arma neletală dacă am ...

Buna zii pot scoate un permis pentru o arma neletală dacă am cazier
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 02:31, 12 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce cazier? Una dintre conditii este ca solicitantul nu prezintă pericol pentru ordinea publică, siguranţa naţională, viaţa şi integritatea corporală a persoanelor, conform datelor şi informaţiilor existente la organele competente, adica la politie.
Acum, dumneavoastra stiti cel mai bine in ce situatie va aflati. Depuneti o cerere la politie, nu va costa nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arme si muniti voskis voskis Buna ziua am depus toate documentele necesare la politie solicitind o arma neletala ,pentru auto aparare in urma verificarilor sa stabilit ca nu indeplinesc ... (vezi toată discuția)
Prelungire viza port arma QPzmAL QPzmAL Buna ziua, Am permis port arma in care sunt trecute 2 arme de vânătoare si 2 pistoale neletale unul cu gaz si altul cu alica. Armele de vânătoare le.am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa va intreb daca am voie sa detin arma neletala ... Theo443 Theo443 Buna ziua! Doresc sa va intreb daca am voie sa detin arma neletala cu bile de cauciuc in conditiile : -am fost condamnat pentru trafic de droguri(fapta facuta ... (vezi toată discuția)