Multumec pentru raspuns. Nu pot spune foarte multe deoarece am aflat intamplator ca fiul meu este parte intr-un dosar de evaziune fiscala, dar nu stim despre ce este vorba,El nu a fost verificat de nimeni.
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca pot face partaj in timpul casatoriei pentru o casa care in prezent nu este receptionata si care poate fi receptionata in perioada urmatoare.
Daca in urma partajului sotul meu ceda casa in favoarea mea si eu o termin cu bani donati de parintii mei el mai are ceva drept asupra casei.
Cine poate elibera certificatul medical pentru acordare concediului fara salar pentru îngrijirea copilului bolnav peste 3 ani, aşa cum prevede Hg. 250/1992 art.25 alin 2 lit.a.
Salariaţii au dreptul la concedii fără plata, fără limita prevăzută la alin. (1), în următoarele situaţii:
a) îngrijirea copilului bolnav în vârsta de peste 3 ani, în perioada indicată în certificatul medical; în acest drept beneficiază atât mama salariată, cât şi tatăl salariat, dacă mama copilului nu beneficiază, pentru aceleaşi motive, de concediu fără plata;
Conform HG 250/1992 ART.25 ALIN 2
Salariaţii au dreptul la concedii fără plata, fără limita prevăzută la alin. (1), în următoarele situaţii:
a) îngrijirea copilului bolnav în vârsta de peste 3 ani, în perioada indicată în certificatul medical; în acest drept beneficiază atât mama salariată, cât şi tatăl salariat, dacă mama copilului nu beneficiază, pentru aceleaşi motive, de concediu fără plata;
Va rog sa ma lamuriti cine elibereaza certificatul medical mentionat mai sus