avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters42158

Activitate ContSters42158

Răspuns la discuția Evaziune fiscala
Multumec pentru raspuns. Nu pot spune foarte multe deoarece am aflat intamplator ca fiul meu este parte intr-un dosar de evaziune fiscala, dar nu stim despre ce este vorba,El nu a fost verificat de nimeni.
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti pe baza incepe cerecetarea intr-un dosar de evaziune fiscala.Cum se constata fapta, pe ce documente?
Va multumesc
Buna ziua
Multumesc de raspuns. Terenul pe care este construita casa este concesionat de la primarie, deci nu poate fi partajat.
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca pot face partaj in timpul casatoriei pentru o casa care in prezent nu este receptionata si care poate fi receptionata in perioada urmatoare.

Daca in urma partajului sotul meu ceda casa in favoarea mea si eu o termin cu bani donati de parintii mei el mai are ceva drept asupra casei.

Va multumesc
Buna,

Cine poate elibera certificatul medical pentru acordare concediului fara salar pentru îngrijirea copilului bolnav peste 3 ani, aşa cum prevede Hg. 250/1992 art.25 alin 2 lit.a.
Salariaţii au dreptul la concedii fără plata, fără limita prevăzută la alin. (1), în următoarele situaţii:
a) îngrijirea copilului bolnav în vârsta de peste 3 ani, în perioada indicată în certificatul medical; în acest drept beneficiază atât mama salariată, cât şi tatăl salariat, dacă mama copilului nu beneficiază, pentru aceleaşi motive, de concediu fără plata;
Conform HG 250/1992 ART.25 ALIN 2
Salariaţii au dreptul la concedii fără plata, fără limita prevăzută la alin. (1), în următoarele situaţii:
a) îngrijirea copilului bolnav în vârsta de peste 3 ani, în perioada indicată în certificatul medical; în acest drept beneficiază atât mama salariată, cât şi tatăl salariat, dacă mama copilului nu beneficiază, pentru aceleaşi motive, de concediu fără plata;
Va rog sa ma lamuriti cine elibereaza certificatul medical mentionat mai sus

Va multumesc