avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Evaziune fiscala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Evaziune fiscala

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti pe baza incepe cerecetarea intr-un dosar de evaziune fiscala.Cum se constata fapta, pe ce documente?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42158 , utilizator 15:42, 18 Februarie 2015
Buna ziua,

Urmarirea penala poate incepe fie pe baza unei plangeri penale, ori pe baza unui denunt, sau autodenunt, sau chiar din oficiu. Cred ca mai bine ar fi sa spuneti ce problema aveti...
Multumec pentru raspuns. Nu pot spune foarte multe deoarece am aflat intamplator ca fiul meu este parte intr-un dosar de evaziune fiscala, dar nu stim despre ce este vorba,El nu a fost verificat de nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un subiect mai delicat-----va rog sa ma ajutati!va rog din suflet! termofretto termofretto Buna ziua!Am si eu un caz si as dori niste sfaturi ! Pe scurt,am montat unchiului meu care este primar intr-o comuna doua centrale termice pe combustibil ... (vezi toată discuția)
Sfat autodenunt claudiucara claudiucara Buna ziua, am ajuns in postura de-a face autodenunt si de a denunta asociatii mei dintr-o firma. Pe scurt, povestea mea este urmatoarea: am /sunt asociat ... (vezi toată discuția)
Anulare procura notariala elena raduta elena raduta Sunt administrator de firma si am imputernicit o alta persoana cu drept de semnatrura,la notar,cu atributiuni totale in cadrul firmei.As dori sa anulez aceasta ... (vezi toată discuția)