avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Activitate Vasile Petrisor

Activitate Vasile Petrisor

Buna ziua , am semnat u contract de rezervare imobiliară cu un dezvoltator imobiliar , contract neautentigicat, pentru un loc de parcare .Am plătit jumătate din bani prin transfer in contul dezvoltatorului iar termenul din contractul de rezervare pentru a autentifica este de 30.11.2021 . Nu am mai fost notificat pentru a finaliza vânzarea la notariat . Ce trebuie sa fac ? Mulțumesc!
Buna ziua, având in vedere ca contractele de închiriere pentru cedarea folosinței bunurilor nu se mai înregistrează la ANAF , atunci ele mai reprezintă titlu executoriu ?
Buna seara , as dori sa luam legătura , pt a deveni asistent in brokeraj , petrisorvasile1975@gmail.com
Discuție Cota indiviza
Buna ziua , am cumpărat un apartament intru-un imobil nou direct de la dezvoltator, blocul are o amprenta de aproximativ 500 m pătrați iar curtea de aproximativ 700 m pătrați , in acte am o cota indiviza de 12 m patrati aferenți suprafeței totale de curte , este legal sa plătesc locul de parcare in curte , care sint parcelate pentru fiecare apartament ? Menționez ca locurile de parcare sint dispuse suprateran și subteran . Mulțumesc anticipat