avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de rezervare imobiliară fără a se finaliza ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de rezervare imobiliară fără a se finaliza cu contract de vanzare la notariat

Buna ziua , am semnat u contract de rezervare imobiliară cu un dezvoltator imobiliar , contract neautentigicat, pentru un loc de parcare .Am plătit jumătate din bani prin transfer in contul dezvoltatorului iar termenul din contractul de rezervare pentru a autentifica este de 30.11.2021 . Nu am mai fost notificat pentru a finaliza vânzarea la notariat . Ce trebuie sa fac ? Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Mai 2022
Vasile Petrisor, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:27, 28 Mai 2022
Cu dezvoltatorul ați vorbit?
De principiu, nu trebuia sa așteptați sa fiți notificat. Ci atunci, cu o săptămână-doua înainte trebuia sa stabiliți cu vânzătorul semnarea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament: tranzactie cu plata pin banca? cdadan cdadan Cumparatorul prefera sa plateasca prin banca contravaloarea apartamentului. Care ar fi procedura, in mod normal? Se autentifica mai intai actul de ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans achizitie locuinta nea_pandele nea_pandele Am dat avans la un apartament in octombrie si trebuia sa ma pot muta la 1 martie.(sau daca nu sa primesc avansul inapoi in 30 de zile+daune interese daca nu ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament de la un dezvoltator carmenalinamihai carmenalinamihai buna ziua, as vrea sa ma ajute cei cu studii juridice cu o informatie! doresc sa achizitionez un apartament cu bani cash, fara credit bancar de la un ... (vezi toată discuția)