avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Activitate alinalin19

Activitate alinalin19

Răspuns la discuția Moștenitorii casei
Eu cu fratele meu suntem frați buni din prima căsătorie a tatălui meu el este cu 10 ani mai mic decât mine dar el o iubește pe mama vitregă nu pe cea naturală deci eu sunt singurul care nu doresc înstrăinarea casei nu as vrea să fiu despăgubit îmi doresc doar să nu înstrăineze nici ea și nici fratele
Bună seara am și eu o problemă cu mama vitregă,deci tată-l meu a decedat eu mai am un frate mama vitregă mai are o fata care este plecata din țară,tata in urma cu 4 ani a cumpărat o casă și după decesul tatălui meu aceasta doamnă dorește să vândă imobilul dobândit împreună și eu nu as dori sa vândă aceasta casă pentru că tată-l meu și-a dorit foarte mult aceasta casă eu aș dori să știu ce drepturi am eu la această casă pentru a împiedica vânzarea casei.multumesc
buna ziua numele meu este Alin si as fi interesat daca as putea obtine si eu niste fonduri europene neambursabile pentru o pensiune agroturistica in mediul rural zona turistica foarte buna este vorba despre cheile nerei si ochiul beiului detin spatiu de aproximativ 1000 de m2 si casa de 240 de m2.si ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru asa ceva.multumesc