avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Conditii pentru fonduri nerambursabile pensiune
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Conditii pentru fonduri nerambursabile pensiune

buna ziua numele meu este Alin si as fi interesat daca as putea obtine si eu niste fonduri europene neambursabile pentru o pensiune agroturistica in mediul rural zona turistica foarte buna este vorba despre cheile nerei si ochiul beiului detin spatiu de aproximativ 1000 de m2 si casa de 240 de m2.si ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru asa ceva.multumesc

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile natalyn natalyn sunt persoana fizica si as dori sa-mi spuneti daca pot sa beneficiez de fonduri nerambursabile pentru costruirea unei pensiuni in zona rurala si cum sa ... (vezi toată discuția)
Căsuțe turistice! Istrate Ciprian Istrate Ciprian Buna ziua! Părinții mei dețin multe animale iar eu a-și vrea sa dezvolt cu ajutorul fondurilor europene o pensiune agroturistica sau niste căsuțe ... (vezi toată discuția)
Azil de batrani financiarrubinking financiarrubinking buna ziua am dori sa infiintam un azil de batrani in zona rurala,mentionam ca detinem teren in suprfata de 11000 mp.cu ajutorul fondurilor europene (vezi toată discuția)