avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Căsuțe turistice!
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Căsuțe turistice!

Buna ziua!
Părinții mei dețin multe animale iar eu a-și vrea sa dezvolt cu ajutorul fondurilor europene o pensiune agroturistica sau niste căsuțe turistice. Întrebarea mea este următoarea: ce condiții trebuie sa îndeplinesc pentru a putea accesa aceste fonduri, trebuie sa am pământ pe numele meu? Un numer de ovine ? Ca eu sa ma pot încadra pentru a putea accesa fondurile. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Conditii pentru fonduri nerambursabile pensiune alinalin19 alinalin19 buna ziua numele meu este Alin si as fi interesat daca as putea obtine si eu niste fonduri europene neambursabile pentru o pensiune agroturistica in mediul ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile natalyn natalyn sunt persoana fizica si as dori sa-mi spuneti daca pot sa beneficiez de fonduri nerambursabile pentru costruirea unei pensiuni in zona rurala si cum sa ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene: masurile 312, 313 MobilierCafenele MobilierCafenele Este destul de bine informata lumea referitor la fondurile europene nerambursabile? Stiti ca ele se dau si pentru dezvoltarea unei afaceri? Sau pentru ... (vezi toată discuția)