avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... azil de batrani
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

azil de batrani

buna ziua
am dori sa infiintam un azil de batrani in zona rurala,mentionam ca detinem teren in suprfata de 11000 mp.cu ajutorul fondurilor europene
Ultima modificare: Marți, 14 Februarie 2017
financiarrubinking, utilizator
Cel mai recent răspuns: financiarrubinking , utilizator 11:37, 15 Februarie 2017
Din cate stiu eu, un azil de batrani, din fonduri pentru dezvoltare rurala, fisa tehnica masura nr. 7 din PNDR nu prevede eligibila o astfel de activitate.
Au incercat si altii, dar nu au reusit. Totusi au accesat fonduri pentru pensiuni agroturistice si conform planurilor lor, dupa 5 ani vor avea azilul.
Poate stie altcineva mai bine.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile dezvoltare rurala RamonaDiana02 RamonaDiana02 Buna ziua! In conditiile in care am 20 de ani si un teren de 6000 de mp intr-o zona rurala as putea sa accesez fonduri europene nerambursabile prin ... (vezi toată discuția)
Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Pensiune agroturistica - masura 313 BogdanD BogdanD buna ziua, as dori sa-mi construiesc o pensiune agroturistica prin masura 313, dar ma lovesc de prevederile Legii 350/2011 actualizata care prevede la art.32 ... (vezi toată discuția)