...care implica probabil alte cheltuieri cu executorul judecatoresc adaugate datoriei... dar ca sa ma asigur ca am inteles: ei nu mai urmaresc in momentul de fata daca eu mai am sau nu venituri sa le poata executa dar pot hotara oricand sa o faca iar si daca atunci ma gasesc cu venituri sau bunuri le vor executa. Tot ce imi ramane ar fi sa ma rog sa nu inceapa o noua executare? sunt sanse sa nu deschida iar o executare?
Buna ziua
Ce inseamna concret incetarea executarii silite? Am primit de la executorul judecatoresc un proces verbal cum ca constata incetarea executarii silite deoarece numai poate fi urmarita din cauza lipsei de bunuri urmaribile. Concret astea inseamna ca atunci cand voi incepe munca nu voi mai avea proprire pe salariu sau voi putea sa folosesc dinnou serviciile bancare fara ca sumele sa-mi fie proprite? Oare chiar am scapat sa spun asa? mai pot executa bunuri sau venituri viitoare?
Multumesc anticipat
Buna ziua
As avea nevoie de un sfat. Am salariu fix plus comision si propriri la salariu. Deasemeni angajatorul mai intarzie cu plata. Ideea e ca imi e greu sa urmaresc cat am castigat de fapt, cat s-a platit la propriri, daca mai am resturi de incasat sau daca comisionul mi-a fost calculat corect. Simt ca sunt pacalit desi nu am semnat niciodata pe stat decat ce am incasat, cu toate astea dupa socotelile mele ar trebui sa mai primesc. Am dreptul sa primesc si eu o situatie detaliata de la angajator? Daca da in temeiul carei legi as putea cere?
Multumesc anticipat
Multumesc mult pt ca v-ati rupt din timpul dvs si mi-ati dat un raspuns atat de complet. Inteleg din ce am citit ca daca nu am intentii de a nu ma prezenta nu e cazul sa imi fac griji. Aveti idee totusi cam cat dureaza comunicarea hotararii? A mai trecut o saptamana si nu am primit nimic...
Buna ziua
Am fost condamnat acum doua saptamani cu suspendare in urma apelului. In hotararea de pe net (portal just) mi se spune ca trebuie sa ma prezint la serviciul de probatiune. Avocatul spune ca sa ma duc dupa ce vine hotararea acasa insa au trecut doua saptamani de cand a aparut pe net, imi e teama sa nu zica ca sunt de rea credinta si nu ma prezint. Imi puteti spune va rog mai concret ce trebuie sa fac, nu as vrea sa incalc vreunul din termenii impusi in hotarare.
Multumesc anticipat.