avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... incetare executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

incetare executare silita

Buna ziua
Ce inseamna concret incetarea executarii silite? Am primit de la executorul judecatoresc un proces verbal cum ca constata incetarea executarii silite deoarece numai poate fi urmarita din cauza lipsei de bunuri urmaribile. Concret astea inseamna ca atunci cand voi incepe munca nu voi mai avea proprire pe salariu sau voi putea sa folosesc dinnou serviciile bancare fara ca sumele sa-mi fie proprite? Oare chiar am scapat sa spun asa? mai pot executa bunuri sau venituri viitoare?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mellisachase , utilizator 17:22, 16 Martie 2017
Va pot executa din nou in viitor.
Practic nu ati scapat.

Dar aceasta executare silita a incetat si va trebui deschisa alta ca sa va urmareasca veniturile.
...care implica probabil alte cheltuieri cu executorul judecatoresc adaugate datoriei... dar ca sa ma asigur ca am inteles: ei nu mai urmaresc in momentul de fata daca eu mai am sau nu venituri sa le poata executa dar pot hotara oricand sa o faca iar si daca atunci ma gasesc cu venituri sau bunuri le vor executa. Tot ce imi ramane ar fi sa ma rog sa nu inceapa o noua executare? sunt sanse sa nu deschida iar o executare?
voi fi notificata daca se deschide iar executarea sau voi afla abia dupa ce ei executa deja ce gasesc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încetarea executării silite prettydaniola prettydaniola Inteleg ca executarea silită poate inceta pe motivul inexistentei de bunuri urmaribile. 1. La cat timp după încetarea executării silite poate începe o ... (vezi toată discuția)
Inceteaza executarea silita? dum13 dum13 CAPITOLUL IV Efectuarea executării silite SECŢIUNEA a 7-a Încetarea executării silite Art. 702 Cazuri de încetare a executării (1) Executarea ... (vezi toată discuția)
Bun ipotecat pierit, asigurarea este insuficienta bgm1 bgm1 Buna seara! In situatia in care bunul ipotecat a pierit, creditorul - care avea o creanta de 100.000 lei garantata cu o ipoteca pe acel bun - cum va putea ... (vezi toată discuția)