Multumesc foarte mult.Politista mi -a spus ca si in cazul in care am mers cu trenul in Germania ,si nu am avut bilet, primind amenda pentru acest lucru permisul in Romania nu se elbereaza pana nu se plateste,ceea ce nu este cazul meu.
De la politia rutiera romana nu am primit nici o instiintare,in Germania nu mi s-a retinut permisul,si eu am facut curse regulate Ro -GB pana in 2015,fara sa am probleme.
Buna seara,o sa va relatez ce s-a intamplat.In 2009 sau 2010,lucram pe un camion ,faceam curse Ro-GB. Pe un drum national un neamt tot cu camion nu ma lasa sa-l depasesc,accelera in momentul cand intram in depasirea lui,eu am fortat la-am depasit dupa mai multe incercari ,si am franat in fata lui de vreo 2-3 ori.La cativa km m-am trzit cu politia in fata si i-am urmat la politie.Neamtul a dat o declaratie si a plecat,pe mine ma retinut toata ziua , a adus un translator care mi -a spus ca trebuie sa platesc o suma de 952 E,pe care am platit-o atunci.Toate documentele mi au fost inapoiate.Nu stiu daca am primit ceva din Germania pentru ca nu am fost la domiciliu mult timp. Acum cand am fost sa preschimb permisul am fost instiintat ca se poate pana nu rezolv problemele din Germania,fara sa mi spuna ce probleme sunt,au spua ca nici ei nu stiu,dar apar in baza lor de date cu o problema.Pe tara nu am nici o suspendare,asta este tot ce stiu.
Revin cu o noua intrebare.. Daca as avea o amenda de circulatie neplatita pe Germania ,nu mai pot reinoi permisul de condecere in Romania?- emis de autoritatile romane ?Pentru ca azi am fost la Politie,si acelasi lucru ca data trecuta mi-au spus,caas avea amenda si pana nu rezolv in Germania nu se poate schimba permisul,care expira acum.
Buna ziua,am vrut astazi sa-mi schimb permisul de conducere,deoarece expira,am facut toate documentele si am mers la politie.,dupa ce am facut fotografia,doamna politista m-a informat ca nu poate elibera un permis nou,deoarece apar cu permis nevalabil,suspendat in Germania,fara sa-mi dea alte detalii.Stiu ca in anul 2010,in Germania,m-am sicanat cu un sofer neamt in trafic,el a chemat politia,a dat o declaratie si el a plecat.Pe mine m-a dus la politie,mi-a adus un translator,care mi-a spus ca am condus <<grosolan>>si am fost amendat cu 952 de euro,suma platita pe loc,dupa care mi-au dat drumul.Cum rezolv aceasta problema?Din 2010 pana in prezent ,permisul a fost la minesi am circulat normal,inclusiv in Germania.MultumescStie cineva ce trebuie sa fac?