avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1389 soluții astăzi
Forum Activitate DianaPetre

Activitate DianaPetre

O sa va răspund cu o alta întrebare.De ce credeți ca statul ar ajuta noua generație?Nici măcar olimpicii nu mai sunt vazutî bine,va zic din experienta proprie .În orice caz,copilul poate alege dacă dorește sa păstreze bursa de merit sau pe cea medicala.Aveți doar aceasta posibilitate.Sincer,as păstra bursa medicala pentru ca se virează banii mult mai repede. Multa sănătate copilului!
Din pacate..cei cu burse medicale,sociale,de transport ,nu pot beneficia si de bursele de merit.Imi pare rau!
Buna ziua!Sunt eleva unui liceu din Bucuresti,clasa a xi-a,iar de ceva timp,directoarea,care de altfel este si pensionara,avand contractul prelungit in ideea in care ascunde problemele reale ale liceului,a inlaturat in aceasta perioada o profesoara,avand specializare pe materia sa,dar care a fost reclamata,intrucat se impune pozitiv in fata elevilor,pentru a invata.A realizat chestionare si au fost aduse de catre profesorii liceului,in timp ce acestia dadeau teze,teste sau pur si simplu erau la ore obisnuite. Copiii nu au fost lasati sa puna mai multe variante de raspuns,desi acestia voiau sa demonstreze relatia buna elev-profesor,toate acestea facute in ideea indepartarii cadrului didactic.
Dupa munca grea pe care au depus-o pentru plecarea acestuia,au pus in functie un profesor de alta specializare,care CITESTE LECTIA DIN CARTE in vederea intelegerii de catre elevi.
Pe langa asta,in momentul in care profesorii intra in concediu medical,nu se iau masuri in vederea tinerii orelor de curs de catre alti profesori de specialitete.Tin sa subliniez ca aceasta problema este in special la materiile de bac.Pregatirea pentru simulare,lectiile de la clasa sunt realizate de catre profesorii particulari ai copiilor.
Elevii calificati la olimpiade,faza pe sector/municipiu,nu sunt pregatiti in niciun fel de personalul liceului.
Doamna director isi tine toate orele in laborator si nu permite accesul altor profesori,nici macar in cazul unui proiect.
As vrea sa stiu ce e de facut in aceasta situatie.stiindu-se faptul ca vor porni amenintari la adresa mea,dar totodata vreau sa stiu sansele de rezolvare.Tin sa precizez ca eu si elevii vrem sa ducem aceasta situatie spre o solutie pozitiva.Multumesc anticipat!