avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bursa medicala si Bursa de merit
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bursa medicala si Bursa de merit

Va rog sa ma lamuriti si pe mine de ce un copil cu bursa medicala nu are dreptul si la bursa de merit? Fetita mea este bolnava de diabet zaharat tip 1 insulino dependent , cu media peste 9,50 si cu eforturi mari din partea ei. De ce aceasta discriminare? Ce anume se incurajeaza in aceasta tara? Boala sau scoala? Si una si alta nu se poate? Adica sa inteleg ca daca esti bolnav trebuie obligatoriu sa fii si batut in cap? Nu ai dreptul si la motivarea perfomantelor. Din punctul meu de vedere este o discriminare fata de acesti copilasi care se lupta cu acest dezechilibru metabolic zi de zi .
Mentionez ca nu banii ca remuneratie ma deranjeaza ci discriminarea in sine.Conteaza enorm de mult motivarea lor in acest sistem bolnav de invatamant.


[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: julika , utilizator 08:07, 17 Februarie 2017
Din pacate..cei cu burse medicale,sociale,de transport ,nu pot beneficia si de bursele de merit.Imi pare rau!
Unde este logica? Ce treaba are una cu cealalta?
Nu inteleg.....
O sa va răspund cu o alta întrebare.De ce credeți ca statul ar ajuta noua generație?Nici măcar olimpicii nu mai sunt vazutî bine,va zic din experienta proprie .În orice caz,copilul poate alege dacă dorește sa păstreze bursa de merit sau pe cea medicala.Aveți doar aceasta posibilitate.Sincer,as păstra bursa medicala pentru ca se virează banii mult mai repede. Multa sănătate copilului!
Repet , nu banutii ma deranjeaza. Ci nedreptatea in sine. Binenteles ca bursa medicala caci nu ne ajunge de nici unele. Ei nu au idee ce inseamna monitorizarea unui copil cu DZ1, nevoi,necesitati,alimentatie......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa sociala situatie ..... victorp victorp Situatia economica a familiei ma indreptateste si imi permite sa solicit bursa sociala . Intrebarile mele sunt : - am doi copii la doua scoli diferite ... (vezi toată discuția)
Protectia copilului VulcuSimona VulcuSimona Studenta la facultate de stat, bursiera, in varsta de 24 de ani, parinti divortati, tatal recasatorit cu un copil minor iar mama, care mai are un copil in ... (vezi toată discuția)
Cum vedeti, sintagma "deregila"??? Manole Dumitru Manole Dumitru Legea, privind admitere custodiei minorilor, prevede .\"copii minori se incredinteaza parintelui cel mai bine plasat\"...De ce exista sintagma \"DE REGULA ... (vezi toată discuția)